Opslagruimte particulier

Wie kent niet het probleem van opruimen? Gooien we het weg of bewaren we het? Maar waar kunnen we het dan het beste kwijt? Een garagebox is meestal niet verwarmd: Onze storageboxen wel!

Al gaat het economisch wat minder, ongemerkt krijgen we steeds meer spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan seizoensgebonden goederen zoals ski’s, een tent of de winterbanden. Ook spullen die we even niet gebruiken, zoals kleding of speelgoed van de kinderen.

Huur bij ons passende opslagruimte en los dit probleem op!
De keus is aan u wij komen niet opruimen
bij u maar bieden u wel extra ruimte aan

Er zijn veel meer situaties waarin een opslagruimte u een uitkomst biedt.

- U wilt eindelijk de verbouwing doorzetten? Dan moet de inboedel aan de kant dan kunnen die naar de opberg gigant.
- Het overlijden van een dierbare is al erg laat staan de keus wat moet u met al de persoonlijke spullen.
- Als uw huis verkocht is en u moet tijdelijk in een kleinere woning zonder schuur of berging of u maakt een lange wereld reis dan moeten de spullen toch goed achter blijven. In afwachting van uw nieuwe huis bieden onze opslagruimtes een uitkomst. Neem rustig de tijd om met de makelaar en de notaris de belangrijke zaken af te ronden, uw spullen staan ondertussen veilig bij ons in de opslag.

U hebt de keus uit 7 maten boxen van 1m3 / 2,5m2 / 5m2 / 7,5m2 / 10m2 / 12m2 / 15m2. Dit lijkt misschien weinig, maar met wat creativiteit kunnen we ze flexibel combineren.

We bieden u vele mogelijkheden, er is voor ieder wat wils. Indien u meerdere ruimtes wilt, zullen wij ervoor zorgen dat deze zo dicht mogelijk bij elkaar liggen, zodat u niet veel extra meters hoeft te maken. Gebruik onze handige ruimtecalculator om uit te rekenen hoeveel opslagruimte u nodig heeft.

Wat bieden wij nog meer:

- Opslag vanaf 1 m3.
- Ons pand is door middel van camera’s bewaakt, deze beelden woorden deskundig en vertrouwd opgeslagen.
- Ons pand wordt verwarmd op minimaal 11 graden.
- Wij bieden u handige transport middelen zoals steekwagens/palletwagen en plateau karretjes. U hoeft niet alles te tillen van u auto naar uw box.
- We maken gebruik van elektronische toegangspassen in plaats van een toegangscode. Hiermee weet je zeker dat je als huurder alleen zelf toegang hebt tot de ruimte.
- We zijn goed te bereiken op een doorgaande weg. Dit geeft u een extra veilig gevoel.

Veilige opslagruimte

Onze medewerkers houden uw goederen goed in de gaten, ons pand is goed beveiligd. Lees wat we allemaal aan beveiliging doen.
Wanneer u opslagruimte huurt bij Specker Self-Storage wilt u er zeker van zijn dat uw goederen er veilig zijn opgeborgen, het zijn immers goederen die een hoge materiele dan wel emotionele waarde vertegenwoordigen.
Er wordt daarom ook veel energie gestoken in de zorg dat uw spullen veilig staan bij ons.

Zo is er toegang door middel van een toegangs badge(druppel) om alleen bevoegden toe te laten tot het pand en heeft alleen u een sleutel tot uw opslagruimte. Maar beveiliging gaat verder.

Ook brandbeveiliging (brandmelders, brandblussers en haspels) behoort hier toe en Specker Self-Storage neemt dan ook alle maatregelen die noodzakelijk zijn om het risico op brand te minimaliseren. Ook zitten wij op een doorgaande weg en niet achteraf op een industrieterrein.

Bekijk documenten

Voorbeeld huurovereenkomst
Algemene voorwaarden

Informatie