Opslagruimte zakelijk

Denk aan de volgende situaties:

Zoekt u meer verkoop ruimte in uw winkel? De schaarse ruimte in uw bedrijf is kostbaarder dan externe opslag ruimte.
U staat op de markt omdat winkelhuur duur is dan zoekt u voor opslag ook een goedkope oplossing.
U heeft een webwinkel hier geldt ook; geen verkoop ruimte, maar wel veel opslagruimte nodig.
Voor een administratiekantoor kan externe opslag ook een uitkomst bieden.
Ook voor bijvoorbeeld uw handelsvoorraad.

U hebt de keus uit 7 maten boxen van 1m3 / 2,5m2 / 5m2 / 7,5m2 / 10m2 / 12m2 / 15m2. Dit lijkt misschien weinig, maar met creativiteit kunnen we ze flexibel combineren.

We bieden u vele mogelijkheden, er is voor ieder wat wils. Indien u meerdere ruimtes wilt, zullen we zorgen dat deze dicht bij elkaar gelegen zijn, zodat u niet veel extra meters hoeft te maken. Gebruik onze handige ruimtecalculator om uit te rekenen hoeveel opslagruimte u nodig hebt.

Als bedrijf bieden onze opslagruimte
een goede uitkomst voor uw ruimtegebrek!

Wat bieden wij...

- Opslag vanaf 1m3.
- Ons pand is door middel van camera's bewaakt, deze beelden worden deskundig en vertrouwd opgeslagen.
- Ons pand wordt verwarmd op minimaal 11 graden.
- Wij bieden u handige interne transport middelen zoals steekwagens/palletwagen en plateau karretjes. U hoeft niet alles te tillen van u auto naar uw box.
- We maken gebruik van elektronische toegangspassen in plaats van een toegangscode. Hiermee weet je zeker dat je als huurder zelf alleen toegang hebt tot de ruimte.
- We zijn goed te bereiken op een doorgaande weg.

Veilige opslagruimte

Onze medewerkers houden uw goederen goed in de gaten, ons pand is goed beveiligd. Lees wat we allemaal aan beveiliging doen.

Wanneer u opslagruimte huurt bij een Specker Self-Storage wilt u er zeker van zijn dat uw goederen er veilig zijn opgeborgen, het zijn immers goederen die een hoge materiele dan wel emotionele waarde vertegenwoordigen.

Er wordt daarom ook veel energie gestoken in de zorg dat uw spullen veilig staan bij ons.

De klanten krijgen toegang tot het pand door middel van een toegangsbadge (voordeel ten opzichte van het werken met codes is dat men de code aan iedereen door kan geven en dit bevorderd niet de veiligheid).

Ook brandbeveiliging (brandmelders, brandblussers en haspels) behoort hier toe en Specker Self-Storage neemt dan ook alle maatregelen die noodzakelijk zijn om het risico op brand te minimaliseren. Ook zitten wij op een doorgaande weg en niet achteraf op een industrieterrein.

Bekijk documenten

Voorbeeld huurovereenkomst
Algemene voorwaarden

Informatie