Gastenboek

Wij waarderen het als u uw mening achterlaat op onze website en automatisch op facebook. Hier vindt u ook recensies, up2date informatie en eventuele aanbiedingen.

Rens

21-02-2023

Mooie opslag ruimte. Goede service. Schoon en droog. Ruime openingstijden. Top

Yvette en Rens

21-02-2023

Goede service, mooie en schone ruimtes, en goederuime openingstijden. Top.

M.F.E. de Rijcke

17-02-2023

Specker heeft zeer nette opslag units, denkt mee en is altijd bereikbaar voor hulp. Zeker aan te raden.

Duncan Deen

11-02-2023

Nog net geen half jaar gebruik gemaakt van een opslagbox. Zeer tevreden en met een gerust en veilig gevoel mn inboedel daar opgeslagen gehad. Bedankt!

JeeWee

14-09-2022

Ruud is naast eigenaar van dit prachtige bedrijf ook onze held omdat hij ons heeft geholpen toen we een ernstig ongeluk hadden op de A1. Ruud en zijn echtgenote heeft ons thuis gebracht en daar even van Apeldoorn naar NoordHolland gereden! Ruud is een kerel met een gouden hart en dat willen we toch gezegd hebben! Ruud bedankt! Er is een cadeau voor jullie onderweg!

Arend Jans

29-08-2022

Ruim een jaar gebruik gemaakt van de opslag. De klantvriendelijkheid en service maakt dat ik heel tevreden ben en ik een ieder die opslagruimte nodig heeft Specker Self-Store kan aanbevelen .

Roman Lewinski

14-06-2022

Hele vriendelijke man die je goed helpt en uitlegt hoe alles in zijn werk gaat. Prijzen zijn schappelijk en de boxen zijn heel netjes..

Michel van der Waarden

14-06-2022

Nette opslag waar kwaliteit en klant contact hoog in het vaandel staat. Eigenaar is zeer betrokken en zal altijd zijn best doen de mensen te helpen waar mogelijk. Ook de prijs is in verhouding goed. Echt een aanrader!